Talo täynnä

TANSSIA

Kertamaksu

Kymppikortti

Kausimaksu

Tanssiliikunnan kuukausimaksu

Kurssit

Tanssitunnit alkaen

8€/krt

Kausimaksu on edullisin vaihtoehto sinulle, joka käyt usealla tunnilla säännöllisesti. Mitä enemmän tanssit, sitä enemmän säästät. Isoilla minuuttimäärillä alennuksesi kertahinnasta on jopa –70 %!

0.00 €

LIITTYMISMAKSU

HINNASTO KEVÄT 2020

Kevätlukukauden pituus on 20 viikkoa, mutta kausimaksulla tanssit koko kevään 19 viikon hinnalla.

Perhealennus –10 % jokaisesta seuraavasta samassa taloudessa asuvasta. Opiskelija-alennus –10 % kertamaksusta.

Yksityistunnit

Haluatko henkilökohtaista ohjausta? Kiinnostaako yksityiskohtien hiominen? Vai haluatko oppia täysin oman koreografian? Yksityistunti on intensiivinen tapa ottaa tanssi ja tekniikka haltuun. Opit nopeasti ja osaavassa ohjauksessa.

Polttarit

Tuo polttariseurueesi RIiOTiin viettämään railakas parituntinen tanssin parissa!

Kahden tunnin aikana opettelemme tarttuvat muuvit ja koreografian, jonka voi esittää ohjelmanumerona vaikkapa hääjuhlassa. Tanssit kuvataan ja saat videon myöhemmin omaan käyttöösi. Tanssitunnin jälkeen seurueesi voi valmistautua iltaan tiloissamme.

HEELS – naisporukoille
Korkkarit jalkaan ja lanteet keikkumaan.

MAGIC MIKE – miessakeille
Opit vetäviä liikkeitä, joiden ansiosta tanssilattia suorastaan sulaa allasi.

Ryhmäkoko 1-10, hinta 150 €, yli 10 hlön ryhmät
+ 10 €/hlö. 
Tarjoilu erikseen sovittaessa.

TYÖHYVINVOINTI

Tarjoamme yritysten tarpeisiin räätälöityjä työhyvinvointipaketteja. Koulumme ammattilaiset rakentavat monipuolisia ryhmäliikuntapohjaisia kokonaisuuksia, jotka voidaan järjestää joko tanssikoulun tiloissa tai tuoda omalle työpaikallenne. Esimerkiksi 10 tunnin kokonaisuus voidaan rakentaa seuraavien tuntien ympärille:

HC BodyInMind
Kaikentasoisille liikkujille soveltuva tunti pitää sisällään mielenhallintaan, liikuntaan ja kehonhuoltoon keskittyviä harjoitteita. Tavoitteena on energinen ja hyvä olo. Rauhalliseen tahtiin etenevien liikunnallisten harjoitteiden lisäksi tunnilla tehdään meditaatio- ja hengitysharjoituksia. HC BodyInMind vahvistaa lihaksia, parantaa nivelten toimintaa sekä kehon ja mielen yhteistyötä.

HC DanceFit
Vauhdikas tunti tanssimista ja hikoilua rakastaville! Tunti koostuu helpoista koreografioista, lämmittely-, cardio-, sykkeenkohotus- ja cool down-osuuksista. 

Ryhmäkoko 3-. Pyydä tarjous!

Synttärit

Tule ystäviesi kanssa viettämään tanssisynttäreitä. Noin puolen tunnin pituisen tanssitunnin aikana opettelemme yhdessä helpon koreografian. Pääsette penkomaan myös hulppeaa pukuvarastoamme ja valitsemaan näyttävimmät asut yhteiskuvaa varten.

Ryhmäkoko 1-10, hinta 150 €, yli 10 hlön ryhmät + 10 €/hlö. 

Tarjoilu erikseen sovittaessa.
Omien tarjoiluiden järjestäminen mahdollista.

ASIAKKAILTA

“Käyn RIiOTilla tanssimassa, koska täällä on ihania ja ammattitaitoisia opettajia, kaikki kannustavat toisia ja olen saanut paljon hyviä kavereita. Treeneissä on aina hyvä meininki ja olen oppinut paljon uutta.”

Sohvi Vauhkonen

“Täällä on ihana käydä tanssimassa. Mieli lepää ja keho tykkää. Työlleni juuri oikeanlaista vastapainoa. Opettajat ovat ihania ja ilmapiiri rento. Tanssin kautta olen myös saanut ison joukon ystäviä ympärilleni.”

Riikka Forss

Work

Feel.the.flow

RIiOT

AVOINNA

Maanantai-Perjantai: 16:00 – 21:00

Lauantai: 12:00 – 15:00

Sunnuntai: 12:00 – 15:00

valitse omasi